Alla inlägg under augusti 2014

Av elvira - 14 augusti 2014 18:34

Hej! Idag är det ingen speciell dag direkt. Har bara sjungit och varit hos mormor och morfar. Men annars just nu för en stund sen hittade jag en bra app man kunde göra roliga och bra filmer med haha! Så har gjort två nyss för dom blev väldigt bra! Annars då har jag också funderat på vad jag ska göra med Back to school videorna :/ Men aja får se vad jag ska göra åt det då. Men ska någon av er som bor i Malmö till malmöfestivalen? För det ska jag! Om nu ser mig var inte blyg kom bara fram! :) ?


ANNONS
ANNONS
Av elvira - 12 augusti 2014 15:00

När ni läser detta inlägg är jag i stugan så detta är ett tidsinställt inlägg. Hej! I detta inlägg ska jag göra...The One direction tag! Jo eftersom jag är galen i One direction så varför inte göra en tag? Nu är det ju också ett bra tillfälle!


1. Hur fick du reda på om One Direction?: Jo det var en solig dag 2011 jag satt på mitt rum och läse en tidning som heter Julia. Det var en kamp mellan One direction och Big Time Rush. Jag visste inte då vem 1D var så jag hejade på BTR men 1D hade fler röster än BTR så jag tänkte ''huh jasså'' sen tittade jag på Zayn och dreglade lite och började lyssna på musik och nu är jag här. Started from the bottom, now we're here! ^^


2. Vilken kille tror du att du är mest lik och varför?: Jag tror att jag är mest lik typ Louis. Han har en galen och rolig personlighet fast kan ta det lugnt ibland. Men även Zayn han kan också vara galen, han gillar att sova (som mig >.<) och han kan ändå vara lugn ch mystisk haha <3


3. Vilken kille shippar du dig mest med och varför?: Jag shippar mig ofc mest med Zayn Malik för han är så damn snygg och ma soulmate ^^


4. Vad är något du älskar och något du hatar om denna fandom?: Något jag älskar är att vi är som en hel ända stor förstående familj fast ibland kan vi bli liteför galna, ärch det var inget galna är vårt motto. Men något jag hatar är kanske att de gillar ma boys haha.

 

5. Om du var tvungen att välja en av kille att ta på en öde ö med dig, vem skulle du välja och varför?: Kanske Louis för hans personlighet/Niall eller Zayn <3


6. Hur många One Direction affischer är i ditt rum?: 12 stycken men det var fler fast mamma sa att jag inte fick ha så många ._.

 

7. Hur du drömmar om att träffa One Direction?: Vilken directioner har inte det!!!! <38. Om dom inte hette One direction, vad skulle dom heta då tror du?: Five Hot Directions :D9. Vilken är din favorit X-Factor framträdande?: Herregud jätte svårt val kan inte välja ledsen det finns för många att välja på!10. Har pojkarna någonsin retweeted följt, eller alg märke dig på twitter?: Nepp för jag använder inte twitter.11. Hur reagerade du när du får reda på pojkarna hade vunnit 3 VMA:s?: Lycklig, stolt och inte alls chckad för duh dom är One directiondet är ju självklart <312. Vilken plagg från pojkarna garderoben skulle du välja för dem att ge dig?: Någon av Zayns tröjor, jag älskar ahns stil  *-*13. Om du kan be Niall någon fråga i världen vad skulle det vara? Han skulle svara ärligt: Om han vill gifta sig med mig :D Nej men seriöst *-*14. Om du var sorteringshatten på Hogwarts vad huset skulle du sätta var och en av pojkarna i?: Det känns nästan som att de alla skulle passat i Hufflepuff men de alla passar nästan med alla husen så det är rätt så svårt. 15. Vad tyckte du om LWWY musikvideo och låten det själv?: Haha älskade den den var helt galen och bra och låten var grym coh typ fastnar i huvudet!16. Vilken var den första låten du någonsin hört One Direction sjunga?: ärligt vet jag inte det var säkert något X Factor låt!17. Har det någonsin funnits en tid då du var så nära att pojkarna men kunde inte gå och se dem?: Det fans en tid då jag var nära på att få biljetter, men har jag dom. Nej. ;_;18. Har du någonsin varit på en One Direction konsert? Om så är fallet, hur många?: Nepp nada ;_;19. När var sista gången du allvar grät över pojkarna?: Oh det var någon månad sen eller nej Juni ör att då var det One direction konserten och jag hade inga biljetter :(20. Vilka är dina topp tre favoritlåtar från Midnight Memories?:

3. Best song ever.

2. You and I

1. Halft a heart <321. Tror du att det fel att ha en favorit medlem? Varför eller varför inte?: Nej ajg tycker inte det man tycker om allihopa men har en favorit man tycker liiite speciellt mycket om.22. Vilken var din favorit del av Kiss you videon?: Haha slutet Zarry fail haha <323. Vilken medlem i 1D skulle du välja att vara din allierare om du var i Hunger Games och varför?: Haha ofc Zayn, så han kan vara min Peeta :***24. Vad tycker du gör någon till en äkta directioner?: Man älskar alla killarna för hur dom är, tycker om deras låtar! Man behöver inte ha alla sakerna, bombera sitt rum med posters av dom eller kläder med för att vara en äkta directioner!


25. Vilken är din favorit tatuering av alla pojkar ens?: Kanske Zayn Maliks arabiska tatuering eller Zap tatueringen!26. Vad är det galnaste drömmen du har haft om One Direction?: Haha ni skulle bara veta. Har haft en massa galna drömmar om dom. Som innehöll kidnappning, spioner, FBI, kärlek, konsert och turkiet. Haha hakuna matata jag har allt under kontroll..typ..


Så detta var min One direction tag! Jag gillade att den hade så många och roliga frågor som man kunde svara på och att det innehöll lite Harry Potter och Hunger Games också!! Hoppas ni tyckte om den, vi hörs <3


 

Av elvira - 11 augusti 2014 15:00

När ni läser detta inlägg så är jag i stugan så detta är ett tidsinställt inlägg. Hej! I detta inlägg tänkte jag göra en ''20 saker jag stör mig på'' eftersom jag kan inte komma på något bättre haha.


20. Jag stör mig på att varje gång min pappa är på dåligt humör och jag vill prata med han ber han mig att prata bosniska >.<


19. Jag stör mig jätte mycket på när min syster sprejar hela vårt rum med parfym det är som en bomb fullt av sprej och jag tål inte så mycket parfym så därför går jag aldrig in i Sephora haha. 


18. Jag stör mig såå freaking mycket på störiga stora flugor som for igenom fönstret in i vårt hus och bara njuter av livet och sen bara attackerar dig och dom låter lika högt som att dom har en megafon där deras zurr ljud kommer ifrån.


17. Jag stör mig på folk som räcker lång fingret på selfies/bilder. Liksom vafan har jag gjort dig ._. Men jag bara hatar det och tycker det är så himla störigt och töntigt.


16. Jag stör mig på Violetta (Inget illa menat alla Violetta fans!) men den är bara så dramatsik och alla pratar alltid i mun på varandra vilket är så störigt och man kan knappt höra vad dom säger.


15. Jag stör mig på folk som alltid hackar på en för att dom tycker att det är roligt. Liksom DET ÄR INTE ROLIGT ATT SE MIN INRE ILLSKA >.<!!


14. Jag stör mig på att i Swefilmer kommer det bara en massa störiga reklamer. Liksom man behöver inte ens titta på filmer man kan istället se reklamer. Någon tänker sig ''Jaha vad trevligt med reklam'' sad no one ever!!! -.-


13. Jag stör mig på folk som bara pratar hela tiden under en film som du tycker om. Man bara ''HÅLL KÄFTEN, HÅLL KÄFTE, HÅÅL KÄFTEEEN'' 


12. Jag stör mig på folk som smaskar när dom tuggar tuggumi -.-


11. Jag stör mig på när det kommer reklam hela tiden under en bra film!!!


10. Jag stör mig verkligen på när lärarna ger dig läxor med saker som ni inte gått igenom så mycket och så står du bara där och bläddrar igenom internet som en idiot.


9. På tal om det stör jag mig verkligen på Google Översätt. Liksom den borde bli bättre! Översätter man från svenska till bosniska kommer det på engelska. Liksom whut?


8. Jag stör mig verkligen på folk som uttalar/stavar engelska och svenska fel, då måste jag alltid rätta dom (för jag älskar det haha ^^)


7. Jag stör mig på att i filmer och böcker att någonkaraktär du verkligen älskar dör och man bara ''That's it. I'm done. I'M DONE ;_;''


6. Jag stör mig riktigt mycket på att på kallaser så brukar det alltid hända ett onödigt och töntigt bråk och detär så respektlöst mot den som har gjort kallaset.


5. Jag stör mig på att på natten hör man massa röster och folk som står utanför och skriker och allting och man bara, snälla håll käften eller så gör jag det åt dig >.<...


4. Jag stör mig även RIKTIGT mycket på när mina grannar som har typ 88 stycken barn som springer ner för trappan varje morgon som någon freaking arme som aldrig tar slut ._.


3. Jag stör mig riktigt mycket på att när du är med någon så ringen någon plötligt och den pratar med den i 10000 år och man vet inte ens varför man fortfarande är kvar.


2. Jag stör mig så FREAKING mycket på när man ber snällt om den kan stänga dörren och den inte gör det man bara ''AGJFOJGMFOFHDDOLH'' jag blir helt pissed off ._.


1. Och den saken jag stör mig mest på är......FINNAR. Liksom jag behöver bara säga ordet och alla förstår. Finnar är den mest jobbigaste saken som finns och bara kommer och går hela tiden och bara gör ditt face till England flagga ._.


Så detta var 20 saker jag stör mig på! Jag hoppas att ni gillade den och att vi har något relaterat med något vi stör oss på tillsammans haha! Vi hörs <3


 

Av elvira - 10 augusti 2014 15:00

När ni läser detta inlägg är jag i stugan och detta är ett tidsinställt inlägg. Hej! I detta inlägg hade jag tänkt att göra en Harry Potter tag! Jag var ju besatt av Harry potter för ett tag sen eller jag är fortfarande haha så jag tänkte göra en tag då eftersom jag har gjort en Hunger Games och Pretty little liars tag!


1. Favorit bok?: De vises sten!


2. Favorit film?: Haha också de vises sten eller Halvblodsprinsen den var väldigt bra.


3: Minst favorit bok?: De alla är jävligt bra.


4. Minst favorit film?: De alla är också jävligt bra och det är ett svårt val, men Harry Potter och den flammande bägaren var inte den bästa.


5. Delar av böckerna/filmerna som fick dig att gråta?: Den flashbacken på Snape och Harrys mamma och när Dumbledore dog.


6. Twilight Vs Harry potter?: Självklart Harry potter! 


7. Om du kunde vara tillsammans med en av Harry Potter karaktärerna vem skulle det vara?: Harry!


8. Favorit karaktär?: Jag gillar Hermione, Harry, Snape en hel del karaktärer!


9. Vad skulle din patronus vara?: Jag gjorde ett test och jag var en räv men skulle vilja vara en älg som Harry eller...en Mockingjay :D


10. Om du kunde ha Uppståndelse stenen, osynlighets manteln eller Elder trollspöt villket skulle du välja?: Det hade varit kul att återuppliva någon du har miste om och älskade jätte mycket, det hade också varit kul med en osynlighets manteln och elder trollspöt men...kanske trollspöt.


11. Är du upprörd för att några av delarna inte kom upp i filmerna?: Lite är man ju det men filmerna är ju fantastiska! <3


12. Vilket hus skulle du vilja vara inuti?: Kanske Lunas hus den var cool fast läskig :D


13. Favorit ämne på Hogwarts?: Försvar mot svartkonster!


14. Favorit professor?: Snigelhorn tror jag han är roligt haha.


15. Om du kunde träffa någon skådesplerare från Harry Potter vem skulle det vara?: Emma Watson (Hermione) eller Daniel Radcliffe (Harry)


16. Om du kunde göra en trollformel i verkliga livet vilket skulle det vara?: Jag vet inte det finns många att välja på bara någon trollformel för försvar eller något.


17. Har du spelat några av tv-spelen?: Nepp tyvär inte.


18. Om du var i Qudditch teamet vilket position skulle du spela?: Första sökande. (First Seeker)


19. Var du nöjd med slutet?: Japp det var jag Voldermort är borta och Harry och de andra har det bra. Men nu när det ska göra en ny som inte är baserad på ett av böckerna vet jag inte hur det blir plus nu när Voldermort är borta och han har dom försökt förgöra sen början. Men aja jag är lycklig att det kommer en till!! <3


20. Hur mycket betyder Harry Potter för dig?: Harry potter betyder mycket för mig den är bara så bra och så attraherande. Det är en fantastisk saga och desto fler som gillar filmerna kommer älska böckerna och det ökar läsandet! Jag älskar Harry Potter och kommer vara en Potterhead länge till

Detta var min Harry Potter tag! Har velat göra den länge och nu passade det då jag ska vara bortrest. Hoppas ni tyckte om det vi hörs <3


 

Av elvira - 9 augusti 2014 19:19

Hej! Jag är just nu i stugan har precis spelat Dart med mamma och pappa haha kan inte tro att min mamma vann över mig men att jag vann över pappa!! Haha men min pappa hade med sig sin dator och en sån slags mobil/kontroll sak som gör att vi har wi-fi! Så ja! Men hinner inte alltid blogga så ni vet :/ Men första dagen åkte vi runt en massa, åt pizza, gick ner till havet, tittade på Jackie Chan film på kvällen det var jätte mysigt. Vi tyckte inte om stugan i början men nu älskar vi den och tycker den är sjukt mysig! Igår gick vi till en loppis, stan, satt ute och åt jordgubbar och grädde vid vår hänggunga, gick ner till havet och kastade mackor (platta stenar) mitt rekord är 5 aha ;) Men så tittade jag på The Mortal Instruments och Percy Jackson båda filmerna och jag rekomenderar dom starkt! Dock var den första Percy Jackson bättre än den andra men ärch den var ändå sjukt bra!


Idag så åt jag frukost ute vid hänggungan med min familj senare vid 12 gick vi på massa loppisar, förrästen i min 50 saker ni kanske inte visste om mig skrev jag att jag var rädd för dom men jag menade stora loppisar för när jag var mindre trodde jag att någon skulle komma och knivhugga oss haha bara för de sålde knivar där vi var och jag var riktigt rädd. Men sen gick vi också ner till Trelleborg till ett Köpcentrum och eftersom min familj hittade en massa saker och inte jag så hittade jag två saker på Nille. En Back To School bok för det stod så och den är riktigt fin där det står Orginal Supergirl och en Superman märke och en Kopp där det står ''I keep loosing weight....but it keeps finding me'' haha tyckte den var fin och ville bara ha en egen kopp helt enkelt. Men sen åt vi lite glass och rökt lax vid en resturang med fisk (Det smakar exakt som vanligt lax för mig) senare ÖSregnade det så vi gick hem och tittade på Big Momma's House. Men ni har det slutat och jag spelade nyss Dart med mamma och pappa. Ska kanske snart ner till havet med syrran den är bara 70 meter från vår stuga så vi kan komma fram dit riktigt enkelt! Men sha det blev ett långt inlägg som jag hoppas ni uppskattar, vi hörs så snart som möjligt <3


P.s Kan jag inte få upp bilder för de är i min mobil och vi har inte med oss en sladd för det!


 

Av elvira - 9 augusti 2014 15:00

När ni läser detta kommer jag vara på stugan så detta är ett tidsinställt inlägg. Hej! I detta inlägg ska jag göra Back To School Tag! Jag sa ju att jag ska ''göra'' eller ''försöka'' göra videos men jag borde tänkt först för hur jag ska få upp dom men aja vi får väl se. Så då tänkte jag göra Back To School Tag!


1. Vilken klass ska du börja i?: Jag ska börja i 6B.


2. Vilken dag börjar du?: Jag börjar den 18 Augusti.


3. Hade du läxor över sommaren?: Ey det vorre ju taskigt men nej jag hade inga yeho!


4. Vad ska du ha på dig på första dagen?: Alltså man är bara där för en liten stund så man behöver inte värsta kläderna så jag ska bara ha det jag vardagligen har på mig.


5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar?: Jag vaknar klockan 7 eller om jag är trött så 10 över 7. Och jag lägger mig vid 10.


6. Vad är stressigast med skolan?: Att hinna med och läxor. Man har svårt att hinna med man måste först tänka på skolan sen det andra du gör om dagarna, man hinner kanppt ha tid med sina hobbys och det blir lite jobbigt. och så klart är det också så med läxor.


7. Längtar du till skolan?: Ska jag vara ärlig har jag inte längtat efter skolan ett ända dugg denna sommaren.


8. Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan?: Typ skolgrejer som väskor och tillbehör.


9. Vilket skolår tycker du har varit roligast hittils?: Det är svårt att bestämma sig jag tyckte om 3:an, 4:an och 5:an mycket så ett svårt val.


10. Kommer du ha ryggsäck eller handväska?: Jag kommer ha axel väska som jag kallar dom. 


Detta var min Back to school tag! Vi hörs <3

 

Av elvira - 8 augusti 2014 15:00

När ni läser detta inlägg är jag på stugan och detta är ett tidsinställt inlägg. Hej! i detta inlägg ska jag göra en 50 saker som ni kanske inte visste om mig! 


1. Jag ÄLSKAR donuts <3


2. Jag vill bli sångerska och skådespelerska!


3. Jag skriver egna låtar.


4. Jag hatar att vara i situationer när man måste ta allting på allvar. Jag kan vara en jätte allvarlig person men ändå inte.


5. Jag är en ÄKTA Tribute


6. Min älsklings serie som min mindre var Galactik Football!


7. Jag gillade att härma lotta när jag var mindre.


8. Och jag klädde mig som en hippie när jag var mindre :D


9. Jag gillar faktiskt att vara ensam ibland.


10. Jag dagdrömmer och drömmer so obehagligt mycket!


11. Min hjärna är en mycket stor och läskig plats o.o haha.


12. Jag har ett stort födelsemärke på min högra arm.


13. Jag var inte alls intresserad av musik som mindre eller jag älskade musik men jag hade aldrig funderat på att bli sångerska. Men en gång kom det en talangjakt (Haha jag visste inte hur dom gick till) men jag var med för skojsskull och vann den :D


14. Jag sjöng Love me av Justin Bieber.


15. Jag har uppträtt på scen cirka 10 gånger.


16. Jag är helt Outgoing! :D


17. Jag har varit kär endast 1 gång.


18. Jag var löjligt besatt av katter i trean.


19. Jag älskade min barndom, ärch inte för att skryta haha.


20. Jag tänker alltid på mitt förflutna.


21. När jag var mindre hade jag alltid drömt om att bli polis.


22. Mina favorit serier är Pretty little liars och Castle.


23. Jag shippar Joshifer, Everlark, Ezria, Caskett, Seddie och Four-Tris så galet  mycket.


24. Mina idoler är Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson <3


25. Jag är rädd för loppisar..fråga inte varför haha.


26. Jag hade en lila nallebjörn när jag var mindre som jag aldrig släppte. 


27. Och jag hade ett blått fjärils halsband när jag var mindre som jag också hade på mig hela tiden.


28. Jag trodde starkt på Tand-fen när jag var mindre o.o


29. Jag har alltid velat ha en kill bästis.


30. Jag kan stå på händer.


31. När jag var liten var jag besatt av Shakira.


32. Jag vill ALLTID vara bäst på allt!


33. Jag har en bästis som jag har vara bästis med i cirka 8 år.


34. När någon berättar ett skämt skrattar jag aldrig åt skämtet utan personens skratt.


35. Jag var värsta Moviestarplanet nörden för ett tag sen.


36. Jag har fått diplom på Kollo som Kollots Fulldansdrottning och Kollots Modigaste. Och hehe jag fick fuldansdrottning för det var en tävling där och jag vann den ^^


37. Jag har en fobi för att jag inte kan sova utan att ha något som täcker mina fötter. Jag tror bara någon ska greppa tag i dom och dra ner mig..


38. Jag brukar säga vardagligen att jag får förbannelser för att något jag tänker, hör, säger & ser händer..and that freaks me out!!


39. Jag kan knappt hålla i handduks material det är så..bläh..


40. Jag äslakr tyska låtar.


41. Jag gillar att klottra massa saker på böcker och i böcker.


42. En gång i bosnien när jag var liten höll jag på att drunkna men en tjej räddade mig.


43. En gång skrattade jag i 9 minuter utan att hålla tyst haha.


44. Det går inte en dag utan att jag inte har tagit ett foto på hela dagen.


45. Jag vill jätte gärna läsa Catching Fire, Divergent, Insurgent, Allegiant och The Fault In Our Stars! Jag har endast läst Hunger games och Mockingjay från Hunger Games trilogyn. 


46. Jag är jätte åksjuk.


47. På Laserdome kommer jag alltid etta, två eller trea för jag tar spelet på allvar aha :D


48. Jag kan inte längre dricka vanligt vatten utan is..it's so refreshing with ice ^^


49. Jag har haft två katter, Tiger och Leo/Simba vi har fortfarande inte bestämmt oss haha.


50. Jag älskar urringade tröjor <3


51. När jag var liten hade jag alltid velat vara med i Wild Kids.

 

Det var 50 saker ni kanske inte visste om mig! Eller vänta? Jag skrev ju 51 saker. Ja juste för att en av dessa 51 frågorna stämmer inte och ni får endast gissa en gång i Kommentarerna vilken av frågorna ni tror jag ljög på. Vi hörs!

 

 

Presentation

Vas happenin'

Jag heter Elvira men blir oftast kallad för Elle!Jag är 12 år gammal och jag driver denna blogg.

Dagliga uppdateringar om min vardag + videos. Sätt er bekvämt och enjoy!

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ directoren med Blogkeen
Följ directoren med Bloglovin'
One Direction
Zayn Malik

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se